Dataton mediaservers

Dataton WATCHOUT mediaserversdataton watchout watchpax

WATCHPAX 42 mediaserver DISCONTINUED

De WATCHPAX 42 is een compacte high-performance 4-kanaals mediaserver, geoptimaliseerd voor hoge prestaties met WATCHOUT multi-display software en met een geïntegreerde WATCHOUT licentie en voorzien van een geïntegreerd recovery systeem.
WATCHPAX 40 heeft vier DisplayPort-uitgangen en ondersteunt 4x 4K60 (UHD) weergave en EDID management, waardoor het een krachtig en draagbaar alternatief is voor een full size mediaserver.
WATCHPAX 4O is geconfigureerd voor weergave van WATCHOUT-shows, klaar om rechtstreeks direct uit de doos te worden gebruikt. Met zijn compacte formaat is WATCHPAX 42 makkelijk te transporteren. Andere praktische details omvatten een handvat, rubberen bumpers en Kensington slot. Twee WATCHPAX 42 servers kunnen ook naast elkaar worden gemonteerd en geïnstalleerd in een 19 inch rack.
dataton watchout watchpax

WATCHPAX 62S mediaserverart. nr. 3368S

De WATCHPAX 62S is een krachtige 2HE vierkanaals mediaserver met vier DisplayPort-uitgangen, 1,9 TB SSD maar zonder ingebouwde capture- en audio aansluitingen.

WATCHPAX 62 mediaserver art. nr. 3368

De WATCHPAX 62 is een krachtige 2HE vierkanaals mediaserver serie met 4x ongecomprimeerde 4k weergave, voorzien van ultrasnelle en robuuste 3,8 TB SSD, geoptimaliseerd voor hoge prestaties met WATCHOUT software en met een geïntegreerde WATCHOUT licentie en voorzien van een geïntegreerd recovery systeem.
De WATCHPAX 62 is beschikbaar in 3 versies.
De WATCHPAX 62A heeft vier DisplayPort-uitgangen, en een dubbele HDMI captureingang en een 8 kanaals audiokaart. WATCHPAX 62B voegt daar hardware synchronisatie aan toe.
Het topmodel WATCHPAX 62C beschikt (vanaf Watchout versie 6.7.2) naast vier DisplayPort-uitgangen over acht bi-directionele SDI poorten, zodat er een maximaal 12 kanaals WATCHOUT server ontstaat.
WATCHPAX servers zijn geconfigureerd voor weergave van WATCHOUT-shows, klaar om rechtstreeks direct uit de doos te worden gebruikt.