Watchnet Interactive showcontrol

Dataton WATCHOUT mediaservers

Dataton mediaservers


WATCHPAX 20 mediaserver art. nr. 3363

De WATCHPAX20 is een solid-state tweekanaals mediaserver met geïntegreerde WATCHOUT multi- display software, inclusief WATCHOUT 6 licentie. WATCHPAX20 wordt via netwerk verbonden met uw WATCHOUT 6 productiecomputer en wordt vanuit de twee mini DisplayPorts (Resoluties tot 4K@60) middels actieve mini DisplayPort adapters verbonden met de beide betreffende displays/projectoren.

dataton watchout watchpax

WATCHPAX 4 mediaserver art. nr. 3364

De WATCHPAX 4 is een compacte high-performance 4-kanaals mediaserver, geoptimaliseerd voor hoge prestaties met WATCHOUT multi-display software en met een geïntegreerde WATCHOUT licentie.
WATCHPAX 4 heeft vier DisplayPort-uitgangen en ondersteunt 4x 4K60 (UHD) weergave, waardoor het een krachtig en draagbaar alternatief is voor een full size mediaserver.
WATCHPAX 4 is geconfigureerd voor weergave van WATCHOUT-shows, klaar om rechtstreeks direct uit de doos te worden gebruikt. Met zijn compacte formaat is WATCHPAX 4 makkelijk te transporteren. Andere praktische details omvatten een handvat, rubberen bumpers en Kensington slot. Twee WATCHPAX4 servers kunnen ook naast elkaar worden gemonteerd en geïnstalleerd in een 19 inch rack.

dataton watchout watchpax

WATCHPAX 60 mediaserver art. nr. 3368

De WATCHPAX 60 is een krachtige 2HE vierkanaals mediaserver met 4x ongecomprimeerde 4k weergave, voorzien van ultrasnelle en robuuste 1,9 TB SSD, geoptimaliseerd voor hoge prestaties met WATCHOUT multi-display software en met een geïntegreerde WATCHOUT licentie.
WATCHPAX 60 is beschikbaar in 3 versies. Versie A heeft vier DisplayPort-uitgangen, versie B voegt daar hardware synchronisatie aan toe.
Versie C komt later dit jaar en beschikt naast vier DisplayPort-uitgangen over acht bi-directionele SDI poorten. WATCHPAX 60 is geconfigureerd voor weergave van WATCHOUT-shows, klaar om rechtstreeks direct uit de doos te worden gebruikt.

dataton watchout watchpax

WATCHMAX art. no. 3369

Dataton WATCHMAX is een krachtige quad-output mediaserver voor high-impact WATCHOUT shows. WATCHMAX heeft een ingebouwde WATCHOUT-licentie en het matzwarte stalen chassis bevat een krachtige server die is ontworpen voor optimale prestaties in uw WATCHOUT-systeem. Maak gebruik van de kracht van WATCHOUT met een minimum aan hardwarezorgen. De heavy-duty servers van WATCHMAX worden geleverd met de nieuwste versie van WATCHOUT gebruiksklaar geïnstalleerd. Het basis WATCHMAX-model heeft vier uitgangen en kan worden uitgebreid met extra capture-kaarten, sync-kaart, RAID-kit en robuuste transportkoffer. WATCHMAX is ontworpen om in een 19-inch rek te passen.

dataton watchout watchmax

WATCHPAX 2 mediaspeler end of life 2018

De WATCHPAX2 is een tweekanaals solid-state mediaspelers met geïntegreerde WATCHOUT multi- display software, inclusief WATCHOUT 6 licentie. WATCHPAX2 wordt via netwerk verbonden met uw WATCHOUT 6 productiecomputer en wordt vanuit de twee mini DisplayPort (Resoluties tot WUXGA@60) middels passende adapters of kabels verbonden met de beide betreffende displays/projectoren.

dataton watchout watchpax


other hardware


watchout hardware illustration

mediaservers for WATCHOUT

NWMS serie
Robuuste krachtige rackmount computer, samengesteld en opgebouwd uit hoogwaardige componenten en aangepast voor optimale prestaties als Watchout mediaserver. Standaard beschikbaar met een professionele grafische kaart met 4 of 6 DisplayPort-uitgangen. Wordt geleverd met actieve adapters voor single-link DVI-D, HDMI of VGA. Standaard configuraties die volledig kan worden aangepast aan gebruikerswensen. Speciaal voor gebruik met naadloze LED- en videowalls of studiotoepassingen kan de professionele grafische kaart worden gecombineerd met een framelock / genlock-synchronisatiemodule. Een andere veel voorkomende toevoegingen zijn een RAID-controller met meerdere SSD's en capturecards voor HDMI-, DVI / RGB- of SDI-ingangen.
Peripheral equipment

DATAPATH biedt een breed spectrum aan capturekaarten voor RGB/DVI/HDMI en/of SDI/CVBS, van een enkele versie tot modellen met vier ingangen. Voor de compacte WATCHPAX mediaspelers is het capturen van RGB/DVI/HDMI en/of SDI/CVBS beschikbaar als externe USB3-dongle. Voor de compacte WATCHPAX mediaspelers is ook een externe 24-bits USB-audio-interface met 8 afzonderlijke analoge uitgangskanalen beschikbaar.
watchout hardware illustration