Dataton mediaservers

Dataton WATCHOUT mediaserversdataton watchout watchpax

WATCHPAX 40 mediaserver art. nr. 3364A

De WATCHPAX 40 is een compacte high-performance 4-kanaals mediaserver, geoptimaliseerd voor hoge prestaties met WATCHOUT multi-display software en met een geïntegreerde WATCHOUT licentie en voorzien van een geïntegreerd recovery systeem.
WATCHPAX 40 heeft vier DisplayPort-uitgangen en ondersteunt 4x 4K60 (UHD) weergave en EDID management, waardoor het een krachtig en draagbaar alternatief is voor een full size mediaserver.
WATCHPAX 4O is geconfigureerd voor weergave van WATCHOUT-shows, klaar om rechtstreeks direct uit de doos te worden gebruikt. Met zijn compacte formaat is WATCHPAX 40 makkelijk te transporteren. Andere praktische details omvatten een handvat, rubberen bumpers en Kensington slot. Twee WATCHPAX 40 servers kunnen ook naast elkaar worden gemonteerd en geïnstalleerd in een 19 inch rack.
dataton watchout watchpaxWATCHPAX 60 mediaserver art. nr. 3368

De WATCHPAX 60 is een krachtige 2HE vierkanaals mediaserver met 4x ongecomprimeerde 4k weergave, voorzien van ultrasnelle en robuuste 1,9 TB SSD, geoptimaliseerd voor hoge prestaties met WATCHOUT multi-display software en met een geïntegreerde WATCHOUT licentie en voorzien van een geïntegreerd recovery systeem.
WATCHPAX 60 is beschikbaar in 3 versies. Versie A heeft vier DisplayPort-uitgangen, versie B voegt daar hardware synchronisatie aan toe. Versie C beschikt in combinatie met WATCHOUT 6.5 naast vier DisplayPort-uitgangen over acht bi-directionele SDI poorten, zodat er een maximaal 12 kanaals WATCHOUT server ontstaat.
WATCHPAX 60 is geconfigureerd voor weergave van WATCHOUT-shows, klaar om rechtstreeks direct uit de doos te worden gebruikt.