Watchnet Interactive showcontrol

Dataton Watchnet: Interactive showcontrolWees creatief met intuïtief paneel ontwerp

WATCHNET maakt interactieve controle met een onbeperkt aantal bedieningspanelen (iPhone/iPad , Android tablets/telefoons en Windows Surface of Mac/Windows computers) door gebruik te maken van de nieuwste netwerk- en HTML5- technologie.

De WATCHNET software beschikt over een Windows/ Mac gebaseerde ontwerpfunctie voor de grafische gebruikers interface (GUI), die de gebruiker gemakkelijk tekst, afbeeldingen, knoppen, schuiven en andere widgets over meerdere panelen en pagina's in composities op maat laat combineren. Functies worden met eenvoudige drag-and–drop toegewezen vanuit een bibliotheek met vooraf geconfigureerde acties.
Krijg interactieve controle over een onbeperkt aantal subsystemen
WATCHNET wordt gebruikt om WATCHOUT shows die op display pc's of Dataton WATCHPAX mediaspelers aanwezig zijn te bedienen. Geweldig voor grootschalige installaties zoals meerdere kamers in een museum of hoofdkantoor. WATCHNET kan een onbeperkt aantal systemen , met inbegrip van energie, verlichting en andere ondersteunende functies in een WATCHOUT tonen en beheren.
Met een eenvoudige iPad in de receptie kan de gebruiker meerdere WATCHOUT systemen starten, controleren en beheren vanuit een duidelijke, op maat ontworpen interface. Voor meer geavanceerde toepassingen biedt WATCHNET directe controle van WATCHOUT tijdslijnen en ingangen, met volledige feedback, om zicht te houden op de prestaties van het systeem.
Bereid je voor met planning en updates
WATCHNET beschikt over een flexibele planning functie voor volledig geautomatiseerd beheer. Definieer dagen, tijden en andere parameters en laat WATCHNET de rest doen. De software beheert ook updates in de presentatie voor het toevoegen van nieuwe media en programmering. WATCHNET detecteert automatisch WATCHOUT clusters op het netwerk, waardoor de set-up voor integrators eenvoudig is te realiseren.

Bekijk de video op dataton.com

Nu beschikbaar voor download: dataton.com/downloads
De online gebruiksaanwijzing vindt u hier.

OVERZICHT VAN EIGENSCHAPPEN


WATCHNET 1.4 release

15 Juni, 2017
Dataton heeft versie 1.4 van WATCHNET, netwerkgebaseerde software voor aansturing van WATCHOUT-systemen gereleased!Wat is er nieuw:
 • WATCHNET kan nu direct met een WATCHOUT-productiecomputer verbinden en op dezelfde manier een cluster bedienen, met behulp van panel componenten of scripts. Dit maakt nieuwe werkmethoden mogelijk, vooral in live events.
 • Er is een selectie van bekende protocols in de software opgenomen waardoor het gemakkelijker en sneller is om de aansturing van externe apparaten in te stellen. U vindt deze lijst onder “Devices” en dit bevat protocolopdrachten voor PJLink projectoren, LG-monitors en Barco/Projectiondesign F-serieprojectoren.
 • Let op wat er in uw WATCHOUT-show gebeurt - WATCHNET kan nu dynamische tekstvelden die de invoerwaarden en tijdlijnpositie tonen.
 • Download de software hier.

WATCHNET 1.2.1 release

2 Mei 2016
WATCHNET is krachtige multi-tasking server software voor aansturing en beheer van Dataton WATCHOUT multi-display shows op maat.
Nieuw in versie 1.2.1
 • Een bug in de WOB file distributie naar een WATCHOUT cluster waarbij Image Sequences niet werden gedistribueerd is opgelost.
 • Sliders worden nu goed weergegeven en verticale tekst weergave is aangepast.
 • Titels van Panel Items worden nu correct afgekort als ze te groot zijn voor het item.
 • Panel Sliders kunnen nu correct omgaan met de volledige waarden schaal.
 • Media uploading voor Panel Items is sterk verbeterd.
 • Cluster input namen met spaties worden nu correct behandeld.
Nieuw in versie 1.2
 • Installers voor zowel Windows als Mac.
 • Alle panel items hebben een vernieuwde eigenschappen dialoog. De nieuwe dialoog introduceert verschillende visuele weergave-instellingen van panel items en handmatige instelling van grootte en positie is mogelijk.
 • Het 'image panel item' heeft nu een eigenschappen dialoog.
 • Video functionaliteit en een plaatsvervangend item zijn geïntroduceerd en kunnen worden gebruikt voor video's en stills. Deze plaatsvervangers kunnen worden gepositioneerd en geschaald voorafgaand aan de selectie van de content.